Autoriseret værksted / Værkstedsservice

Hos Sydjysk Lastvognsservice tilbyder vi en lang række serviceydelser på vores autoriserede værksted til både lastvogne, varevogne, busser og alle former for påhængsvogne. Vi har mangeårig erfaring med alle slags reparationer og dygtige medarbejdere, hvilket sikrer dig et veludført arbejde til den aftalte tid – eller før. 

IMG_1267-Enhanced-NR
IMG_1323-Enhanced-NR
IMG_1605-Enhanced-NR
'One Stop' Service Værksted

Vi tilbyder dig et fuldt ‘One-Stop’ servicetjek på din vogn, så du undgår at skulle besøge forskellige dækcentre og værksteder. 

Previous slide
Next slide
Tid er penge - undgå unødigvendig nedetid

Hos Sydjysk Lastvognsservice kender vi vigtigheden af, at din vogn skal være kørende hurtigst muligt – derfor har vi tilpasset os. Vi råder i dag over et autoriseret værksted, et stort reservedelslager, eget dækcenter og tankanlæg samt egen vaskehal. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alt fra store og små reparationer, synsklargøring af din vogn eller dækskifte, til optankning og vask af bilen, uden at du behøver at forlade vores matrikel. Det ser vi som en selvfølge, for at det skal være nemt for dig.

Vi udfører bl.a.:
Autoriseret værksted Sydjysk Lastvognsservice Reparation Service Syn
Udenlandske kunder

Pr. 1. juni 2021 har vi indgået et samarbejde med ‘Travis Road Service’ og kan således også klare reparationer for udenlandske kunder, hvis uheldet er ude, imens de er i vores område.